auvk.rks gov.net

auvk.rks gov.net keyword after analyzing the system lists the list of keywords related and the list of websites with related content, in addition you can see which keywords most interested customers on the this website

Traffic Ranks

See auvk.rks-gov.net Hosted on 91.239.145.83 Server

Country: (), Currency Converter:

Show Server Info

Keyword Suggestions

Domains Actived Recently

Websites Listing

Websites Listing below when search with auvk.rks gov.net on Search Engine

  › Rks gov mail

Content Ideas (Ads)

rks-gov.net

Portali Shtetëror i Republikës së Kosovës është zhvilluar me qëllim që të mundesojë qasje qëndrore në informacionet dhe sherbimet që jepen nga institucionet qeveritare.

https://www.rks-gov.net/ 

State Portal of the Republic of Kosovo - rks-gov.net

State Portal of the Republic of Kosovo has been developed with the purpose of enabling central access to information and services given by the governmental institutions.

https://www.rks-gov.net/EN 

Government - State Portal of the Republic of ... - rks-gov.net

The Government of Kosovo exercises the executive power in accordance with the Constitution and with law. The Government of Kosovo is composed by the Prime minister, vice-prime ministers and ministers.The Government implements the laws and acts rat...

https://www.rks-gov.net/EN/f43/repub... 

Login - ARBK - rks-gov.net

In this system all citizens who are over 18 years old can be accessed by typing in the Register link, after confirming the registration data in the system you can apply for business registration by choosing the type of business and fill in the req...

https://rbk.rks-gov.net/Account/?lan... 

Home | MAShTI

Other news. 14 September 2021 Minister Nagavci hosted the Ambassador of Montenegro to Kosova, Mirsad Biboviq Read More; 14 September 2021 The renovated school in Klina is inaugurated

https://masht.rks-gov.net/en 

rks-gov.net - Fillimi - KGP

Ortofoto 2018, Ortofoto 2012, Ortofoto 2009, Ortofoto 2004, Ortofoto 2001, Harta topografike, Kufiri shteteror, Kufiri komunal, Zona Kadastrale, Zona urbane, Kufiri i ...

http://geoportal.rks-gov.net/ 

Institucionet Qendrore - rks-gov.net

Institucionet Qendrore - Portali Shtetëror i Republikës së Kosovës. Në këtë seksion. Institucionet Qendrore. - Vendëndodhja e Institucioneve. Institucionet …

https://www.rks-gov.net/AL/f321/linq... 

Ministria e Ekonomisë

Ministria e Ekonomisë e Republikës së Kosovës përgatit dhe zbaton politika, të cilat nxisin rritjen dhe stabilitetin ekonomik, mundësojnë zhvillimin e biznesit vendas, nxisin bashkëpunimin ekonomik p...

https://me.rks-gov.net/ 

Platforma eKosova

Zgjedh shërbimin. Pasi të keni krijuar llogarinë tuaj dhe të jeni identifikuar në platformën eKosova duke klikuar mbi "Hyr" dhe më pastaj duke vendosur numrin tuaj personal dhe fjalëkalimin ju mund...

http://ekosova.rks-gov.net/ 

Platforma eKosova - ekosova.rks-gov.net

eKosova është platformë shtetërore ku shërbimet publike që gjenden në zyrat dhe sportelet fizike të institucioneve ofrohen në mënyrë elektronike.

https://ekosova.rks-gov.net/Video/rV... 

Visit Kosovo - Ballina

Muzeu i kristaleve të Trepçës. Trepça Crystal Museum is a museum located in the town of Stanterg near the Trepca Mine, Mitrovica. Trepca Mine in Stanterg, Kosovo, is known for its crystal and mineral beauty of various kinds. ..

https://visitkosovo.rks-gov.net/ 

112 - ame.rks-gov.net

Emergency Management Agency, located in Hajvalia, Prishtina, RKS. The number 112 is a unique emergency number, free of charge in the Republic of Kosovo, used since 2002.. Email: [email protected] Webmail. Site Map

https://ame.rks-gov.net/page/en-us/h... 

Ministry of Economy

The Ministry of Economy of the Republic of Kosovo drafts and implements policies which encourage economic growth and stability, enable local business development, encourage economic cooperation to attract foreign investments, ensure competitivenes...

https://me.rks-gov.net/en/home 

MTI - regjistriteknik.rks-gov.net

Search Registers. IBF database related to technical regulations contains registers as follows: valid technical regulations (VTR), draft technical regulations (DTR), designated and authorized conformity assessment DCABs/ACABs, authorized bodies for...

https://regjistriteknik.rks-gov.net/... 

ARBK

The purpose of this sector is to facilitate and encourage insured financing for movable property and to achieve an effective protection of crediting process. Registration of the Pledge is made electronically, without any restrictions on the regist...

https://arbk.rks-gov.net/page.aspx?i... 

Contact - Ministry of Economy - me.rks-gov.net

ADDRESS: GOVERNMENT OF KOSOVO MINISTRY OF ECONOMy AND ENVIRONEMENT SQUARE "ZAHIR PAJAZITI", NO.36 10000 PRISHTINA, REPUBLIC OF KOSOVO CABINET OF MINISTER: Minister - ARTANE RIZVANOLLI Mentor Arifaj - Deputy Miniser [email protected]

https://me.rks-gov.net/en/contact 

Ministria e Financave

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton të gjitha organizatat jo qeveritare dhe entitetet e tjera që ofrojnë shërbime të kuzhinave popullore se është shtyrë... Support for women after child...

https://mf.rks-gov.net/page.aspx?id=... 

rks-gov.net - Contact Point on Services (CPS)

[email protected] Telephone. 03820036624. Address. Ministry Industry, Entrepreneurship and Trade St. “Arbënor e Astrit Dehari”,no. 21 Hospital Square10000 Pristina, Republic of Kosovo Start a Business. Kosova Business Registration A...

https://cps.rks-gov.net/ 

Search - rks-gov.net

Prishtinë, 30/06/2021. Prishtina, June 22, 2021, The OSCE Mission has supported PIK staff with advanced training on defense tactics. Eleven (11) officials of Police Inspectorate completed this training which was held at the premises of the Ko...

https://ipk.rks-gov.net/?lang=en 

Agjencia e Kosovës për Akreditim - akreditimi.rks-gov.net

Kosovo Accreditation Agency (KAA) Kosovo Accreditation Agency (KAA), was established in March 2008 by the Ministry of Education, Science and Technology (MEST) in accordance with the Law on Higher Education (2003/14) in Kosovo, as the Agency that g...

https://akreditimi.rks-gov.net/en/ho... 

Platforma eKosova

Zgjedh shërbimin. Pasi të keni krijuar llogarinë tuaj dhe të jeni identifikuar në platformën eKosova duke klikuar mbi "Hyr" dhe më pastaj duke vendosur numrin tuaj personal dhe fjalëkalimin ju mund...

https://ekosova.rks-gov.net/Home/Ind... 

SHSKUK

Aug 31, 2021  · ShSKUK: Vendosja e rezervuareve me oksigjen të lëngshëm, stabilizoi furnizimin. Përkundër rritjes së madhe të numrit të të hospitalizuarve me COVID, furnizimi me oksigjen ...

http://shskuk.rks-gov.net/ 

Kërko dhe paraqit - KGP - rks-gov.net

GJEOPORTALI SHTETËRORË. Navigation. Fillimi; Kërko dhe paraqit; Copyright © Agjencia Kadastrale e Kosovës

http://geoportal.rks-gov.net/search?... 

rks-gov.net - MAPL

Shkup, 16 Shtator 2021 Në kuadër të mbledhjes së përbashkët të dy qeverive të Kosovës dhe asaj të Maqedonisë Veriore, Ministri i Adminisrimit të Pushtetit Lokal z. Elbert Krasniqi ka n...

https://mapl.rks-gov.net/ 

Kontakti - Ministria e Ekonomisë

ADRESA: QEVERIA E KOSOVËS/ MINISTRIA E EKONOMISË SHESHI "ZAHIR PAJAZITI", NR. 36 10000 PRISHTINË, REPUBLIKA E KOSOVËS KABINETI I MINISTRES: Ministre: ARTANE RIZVANOLLI Mentor Arifaj - Zëvendësministër E...

https://me.rks-gov.net/sq/kontakti 

Ministria e Financave

Ministria e Financave. Minister Office. Financial economic measures for Covid-19. Documents & Decisions. Masat. Frequent asked questions. Application Forms. E-learning for public finance. Office of the General Secretary.

https://mf.rks-gov.net/page.aspx?id=... 

Kontakti – AQP - rks-gov.net

Emaili: [email protected] Tel: +38 (0)38-200-15502. +38 (0)38-200-15503. Lajmet e fundit. Vendim per Formimin e Çmimit te Karburanteve per muajin Gusht 2021 – Lot 1 dhe 2 Nivel Qendror. Sep 03, 2021. Vendim per Formimin e Çmimit te ...

https://aqp.rks-gov.net/kontakti/ 

PEJË – REPUBLIKA E KOSOVËS - rks-gov.net

Komuna e Pejës Adresa : Rr. Hasan Prishtina / Objekti i Komunës Centrex: 43 406 Telefoni 039 432 875

https://kk.rks-gov.net/peje/en/ 

Dokumente - Zyra e Kryeministrit të Kosovës

Sep 10, 2021  · Kategoria. Të gjitha Acquis e BE-së Aktet nenligjore te miratuara nga Qeveria Dokumente aktuale Dokumente te Dialogut te Brukselit Dokumentet Strategjike E drejta e qasjes në dokumente publike Hartimi ...

https://kryeministri.rks-gov.net/dok... 

rks-gov.net - Agjencia e Kosovës për Akreditim

Aug 20, 2021  · Agjencia e Kosovës për Akreditim (AKA) Agjencia e Kosovës për Akreditim (AKA), është themeluar në mars të vitit 2008 nga Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë...

https://akreditimi.rks-gov.net/ 

General Secretary - MM - MO - MoD - rks-gov.net

Phone: 038 200 13 501 Email address: [email protected] Born on August 4, 1982, in Prizren. Primary, secondary school, basic music school for piano and gymnasium she completed in Prizren. Went on with legal studies, and due to the great r...

https://mod.rks-gov.net/?page=2,741 

Documents - Office of the Prime Minister

Sep 10, 2021  · Documents. Category. All Bylaws approved by the Government Comprehensive Reports on Realizing the Right to Access to Public Documents Concept papers Current Documents Decisions of the Government Meeting Dialogue Agre...

https://kryeministri.rks-gov.net/en/... 

Vende Pune - Ministria e Ekonomisë

Vende Pune. NJOFTIM për anulimin e Konkursit për pozitat: Kryesues i Bordit të Zyrës së Rregullatorit për Energji, i shpallur me datën 19 gusht 2020 dhe Dy (2) Anëtarë të Bordit të Zyrës ...

https://me.rks-gov.net/sq/shpallje 

Healthy Ministry - rks-gov.net

[email protected] Zyra për licencimin e profesionistëve shëndetësor: +383 38 212 291. Zyra për licencimin e institucioneve private shëndetësore: +383 38 212 522. Zyra për Trajtim Mjekësor Jashtë...

https://msh.rks-gov.net/en/ 

» Ministry of Health - rks-gov.net

Apr 30, 2020  · Address: Ex Rilindja building. Floors: 11, 12 and 13 Pristina, Republic of Kosovo. Tel: +383 (0) 38 200 35 567. Tel: +383 (0) 38 200 35 598. Tel: +383 (0) 38 200 35 577

https://mapl.rks-gov.net/en/news/min... 

rks-gov.net - Gazeta Zyrtare e Republikës së Kosovës

Gazeta Zyrtare e Republikës së Kosovës,Official Gazette of the Republic of Kosova,Službeni List Republike Kosova,Kosova Cumhuriyeti Resmi Gazetesi

https://gzk.rks-gov.net/ 

News - Office of the Prime Minister

16.09.2021. The joint meeting of the two governments, the Republic of Kosovo and the Republic of North Macedonia, is a confirmation of the excellent relations and implementation of common interests for the Western Balkans as a region of lasting peace

https://kryeministri.rks-gov.net/en/... 

Frontpage - ipkmasht.rks-gov.net

Mission. The mission of the Kosovo Pedagogical Institute is: To provide professional services to the Ministry of Education, Science and Technology and educational institutions of all levels in Kosovo, through research, training, counseling, monito...

https://ipkmasht.rks-gov.net/en/ 

rks-gov.net - SBA

rks-gov.net - SBA

https://sessh.rks-gov.net/ 

Dogana e Kosovës

Government portal of Republic of Kosovo. Republic of Kosovo Ministry of Finance, Labour and Transfers. Trade guide International in Kosovo. Informantion sector +383 38 500 095 0 800 500 95 SMS: 500 95. Office for medai. Adriatik Stavilevci +383 38...

https://dogana.rks-gov.net/en/ 

Rahovec – Republika e Kosoves - rks-gov.net

Misioni & Vizioni. Në faqen zyrtare të Komunës së Rahovecit opinioni i gjerë do të njihet me strukturën organizative të Ekzekutivit të Komunës, përbërjen e Kuvendit të Komunë...

https://kk.rks-gov.net/rahovec/ 

Autoriteti Kosovar i Konkurrencës

Jun 29, 2021  · The Authority is a legal person having public authority, independent in performing its duties set out in the basic Law. The Authority for its work reports to the Assembly of the Republic of Kosovo. We fight cartels a...

https://ak.rks-gov.net/en/ 

Suharekë – Republika e Kosoves - rks-gov.net

e-mail: [email protected] Tel: 029/271-282 038 200 45 017

https://kk.rks-gov.net/suhareke/en/ 

Home - KSDW 2021

09:30-10:45 - 03/06/2021 (Day 3) Farming and Food Production/Deforestation & Protection of Biodiversity. Venue: Kino Armata, Pristina (Kosovo) Read More

https://ksdw.rks-gov.net/ 

rks-gov.net - IPK - Inspektorati Policor i Kosovës

IPK arreston një zyrtar policor të dyshuar për posedim të paautorizuar të narkotikëve. Prishtinë, 31/08/2021. Prishtinë/Hajvali , 31 Gusht 2021 Hetuesit e Inspektoratit Policor të Kosovës (IPK) kan...

https://ipk.rks-gov.net/ 

Ministria e Financave - mf.rks-gov.net

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton të gjitha organizatat jo qeveritare dhe entitetet e tjera që ofrojnë shërbime të kuzhinave popullore se është shtyrë afati për përfitim nga...

https://mf.rks-gov.net/page.aspx?id=... 

CONTACT - rks-gov.net

Name and surname: Sibel Gutiq. Position: Head of the Office of the Secretary General. Tel: +383 (0) 38 200 35 661. Email: [email protected] Ex Rilindja building. Floor 13

https://mapl.rks-gov.net/en/kontakti... 

Shpend Ahmeti - kk.rks-gov.net

Shpend Ahmeti. e-mail: [email protected] Shpend Ahmeti was born on April 18, 1978, in Pristina. He graduated in master studies in Public Policies at Harvard University, USA, during the years 2002-2004, specializing in Economic and Politic...

https://kk.rks-gov.net/prishtine/en/... 

Top