ak.rks gov.net

ak.rks gov.net keyword after analyzing the system lists the list of keywords related and the list of websites with related content, in addition you can see which keywords most interested customers on the this website

Traffic Ranks

See ak.rks-gov.net Hosted on 91.239.145.83 Server

Country: (), Currency Converter:

Show Server Info

Keyword Suggestions

Domains Actived Recently

Websites Listing

Websites Listing below when search with ak.rks gov.net on Search Engine

  › Rks gov mail

Content Ideas (Ads)

rks-gov.net

Portali Shtetëror i Republikës së Kosovës është zhvilluar me qëllim që të mundesojë qasje qëndrore në informacionet dhe sherbimet që jepen nga institucionet qeveritare.

https://www.rks-gov.net/ 

Government - State Portal of the Republic of ... - rks-gov.net

The Government of Kosovo exercises the executive power in accordance with the Constitution and with law. The Government of Kosovo is composed by the Prime minister, vice-prime ministers and ministers.The Government implements the laws and acts rat...

https://www.rks-gov.net/EN/f43/repub... 

Login - ARBK - rks-gov.net

Access to the system. In this system all citizens who are over 18 years old can be accessed by typing in the Register link, after confirming the registration data in the system you can apply for business registration by choosing the type of busine...

https://rbk.rks-gov.net/Account/?lan... 

Ministry of Economy

News The application period for financial support of central and local public enterprises is now open Prishtina, 11.10.2021 - Ministry of Economy (ME) informs central and local public enterprises that they can apply to benefit from economic suppor...

https://me.rks-gov.net/en/home 

rks-gov.net - Ministria e Punëve të Brendshme

Hot-line: Numrat e cekur më poshtë janë të dedikuar për të denoncuar veprimet korruptive dhe aktivitetet që ndërlidhen me kontrabandë. +383 (0) 38 500 095. Free: 0800 500 95. SMS: 500 95. E-mail: [email protected]

https://mpb.rks-gov.net/ 

Home | MAShTI

ANNOUNCEMENT- Entry Scholarships to CITY College, University of York Europe Campus for students from Kosovo, 2021-22. Public Call for nomination of members of the National Science Council. Nomination form for members of National Science Council. S...

http://masht.rks-gov.net/en 

rks-gov.net - Home | MMPHI

Oct 07, 2021  · Prishtinë, 12/10/2021 - Ministri Aliu mbajti konferencë për media në lidhje me pezullimin e punimeve të Ndërmarrjës Publike Banesore (NPB) Sh.A. Prishtinë

https://mmphi.rks-gov.net/ 

Home - KSDW 2021

09:30-10:45 - 03/06/2021 (Day 3) Farming and Food Production/Deforestation & Protection of Biodiversity. Venue: Kino Armata, Pristina (Kosovo) Read More

https://ksdw.rks-gov.net/ 

Ministria e Ekonomisë

Ministria e Ekonomisë e Republikës së Kosovës përgatit dhe zbaton politika, të cilat nxisin rritjen dhe stabilitetin ekonomik, mundësojnë zhvillimin e biznesit vendas, nxisin bashkëpunimin ekonomik p...

https://me.rks-gov.net/ 

Visit Kosovo - Ballina

Visit the nature of our lovely country... Fly like an eagle with the longest Zip Line in the region, 700 meters in less than a minute will give you the best view over the Rugova Canyon.

https://visitkosovo.rks-gov.net/ 

Home - Office of the Prime Minister

Sep 28, 2021  · Zyra e Kryeministrit te Kosoves. 11.10.2021 On the eve of the Security Council meeting, Prime Minister Kurti received the Special Representative of the UN Secretary-General, Zahir Tanin

https://kryeministri.rks-gov.net/en/ 

Platforma eKosova

eKosova është platformë shtetërore ku shërbimet publike që gjenden në zyrat dhe sportelet fizike të institucioneve ofrohen në mënyrë elektronike.

https://ekosova.rks-gov.net/Security 

rks-gov.net - Agjencia e Kosovës për Akreditim

Oct 07, 2021  · Agjencia e Kosovës për Akreditim (AKA) Agjencia e Kosovës për Akreditim (AKA), është themeluar në mars të vitit 2008 nga Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë...

https://akreditimi.rks-gov.net/ 

rks-gov.net - MAPL

On the market of information technological innovation, a human brain dump generally refers to the review material that may be to be commited to memory or you can point out captured in electronic format through the way of any power device similar t...

https://mapl.rks-gov.net/ 

rks-gov.net - Akreditimi

Semestri Lenda Lenda (en) Lenda (sr) Profesori Konsultime Kerkimore Klinike Praktike Ligjerata Ushtrime

http://e-akreditimi.rks-gov.net/ 

rks-gov.net - AUTORITETI KOSOVAR I KONKURRENCËS

Sep 22, 2021  · Strategjia. 2020 - 2023. Autoriteti Kosovar i Konkurrencës. AUTORITETI KOSOVAR I KONKURRENCËS. Autoriteti është person juridik me autorizime publike i pavarur në kryerjen e detyrave të v...

https://ak.rks-gov.net/ 

rks-gov.net - Gazeta Zyrtare e Republikës së Kosovës

Gazeta Zyrtare e Republikës së Kosovës,Official Gazette of the Republic of Kosova,Službeni List Republike Kosova,Kosova Cumhuriyeti Resmi Gazetesi

https://gzk.rks-gov.net/ 

Qendra e Studenteve – Faqja zyrtare e Qendres se Studenteve

Linku do të publikohet me kohë në adresat zyrtare të QS-së, web.qs.rks-gov.net dhe [...] Arber Blaku 2021-09-28T08:43:55+00:00 Rezultatet e studentëve të …

http://qs.rks-gov.net/ 

112 - ame.rks-gov.net

Emergency Management Agency, located in Hajvalia, Prishtina, RKS. The number 112 is a unique emergency number, free of charge in the Republic of Kosovo, used since 2002.. Email: [email protected] Webmail. Site Map

https://ame.rks-gov.net/page/en-us/h... 

Republic of Kosovo - rks-gov.net

Oct 07, 2021  · DEPARTAMENTI PËR INTEGRIM EVROPIAN DHE KOORDINIM TË POLITIKAVE. Platform of Public Consultations. Photo Gallery

https://mmphi.rks-gov.net/en/ 

Arsimi Gjitheperfshires | Platforma e mësimit online

Arsimi gjithëpërfshirës. . Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, si parim themelor ka gjithëpërfshirjen e cila nënkupton jo vetëm përfshirjen fizike në shkollë, por...

http://arsimigjitheperfshires.rks-go... 

Ministria e Financave

Ministri Murati merr pjesë në takimet vjetore të Fondit Mon... Në kuadër të takimeve vjetore të Bankës Botërore, Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati mbajti takim bilateral m...

https://mf.rks-gov.net/page.aspx?id=... 

MLSW – Ministry of Labour and Social Welfare - rks-gov.net

The Republic of Kosovo and the Republic of Northern Macedonia will implement a joint customs control at the railway crossing (9/17/2021) NOTIFICATION: Public Invitation for Comments (8/10/2021) Ministry of Labour and Social Welfare (MLSW), based i...

https://mpms.rks-gov.net/en/ 

rks-gov.net - Agjencia e Statistikave të Kosovës

Sep 03, 2021  · Agjencia e Statistikave të Kosovës |. Indeksi i Çmimeve të Prodhimit (IÇP), TM2 2021. 03/09/2021. Statistikat e Hotelerisë, TM2 2021. 03/09/2021. Llogaritë Qeveritare, TM2 2021. 03/...

https://ask.rks-gov.net/ 

Qeveria e Kosovës - Ministria e Punes dhe Mireqenies ...

Ekrem Kastrati - Kryeinspektor i Inspektoratit të Punës. Rr.Qamil Hoxha nr.30 - Prishtinë Kosovë. Tel: 038 211-520 / 038 211-521 Centrex : 26 501 / 26 502. e-mail:[email protected]

https://ip.rks-gov.net/ 

Login Kosovo Medicinal Agency

Login Kosovo Medicinal Agency. Për aprovim të llogarive të sistemit Barnatari, kontaktoni numrin 038 200 24 297. Për produkte medicinale dhe autorizime për marketing, kontaktoni numrin 038 200 24 233. Për çë...

https://barnatari.rks-gov.net/Login.... 

MAPL - rks-gov.net

PRESS RELEASE. Department for Legal Affairs and Monitoring of Municipialites. Department for Municipal Performace and Transparency. Department for Europian Integration and Policy Coordination. Department for Regional Coopeation and Development. De...

https://mapl.rks-gov.net/en/ballina-... 

Reciprocity agreement on vehicles license plates and ...

Sep 14, 2016  · Minister Edita Tahiri, at the same time chief negotiator in Brussels Dialogue, said that by this agreement is established the principle of reciprocity in the vehicles license plates between the two countries, which m...

https://kryeministri.rks-gov.net/en/... 

Healthy Ministry - rks-gov.net

Divizioni i Komunikimit me Publikun. [email protected] Zyra për licencimin e profesionistëve shëndetësor: +383 38 212 291 Zyra për licencimin e institucioneve private shëndetësore: +383 38 212 522 Zyra pë...

https://msh.rks-gov.net/en/ 

ARBK

About Pledge Sector . Pledge Registration Sector operates within the Kosovo Business Registration Agency at the Ministry of Trade and Industry. This sector carries out pledge registration in accordance with the Law No. 04/L-136 On The Registration...

https://arbk.rks-gov.net/page.aspx?i... 

rks-gov.net - Shërbimi Korrektues i Kosoves

Email adresa për ankesat e qytetarëve: [email protected]

https://shkk.rks-gov.net/ 

Kontakti – AQP - rks-gov.net

Emaili: [email protected] Tel: +38 (0)38-200-15502. +38 (0)38-200-15503. Lajmet e fundit. Vendim per Formimin e Çmimit te Karburanteve per muajin Gusht 2021 – Lot 1 dhe 2 Nivel Qendror. Sep 03, 2021. Vendim per Formimin e Çmimit te ...

https://aqp.rks-gov.net/kontakti/ 

rks-gov.net - IPK - Inspektorati Policor i Kosovës

IPK pjesë e konferencës profesionale të Shoqatës Kombëtare të Hetimeve të Brendshme (NIAIA) në Las Vegas - SHBA. IPK rekomandon suspendimin e një zyrtari policor. Prishtinë, 20/09/2021. Prishtin...

https://ipk.rks-gov.net/ 

SHSKUK

ShSKUK rikthen operacionet jo emergjente. Nga data 27 shtator ( e hënë), Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës do të rikthej operacionet jo emergjente ( elektive) në të gjitha klinkat e Qendrës Klin...

http://shskuk.rks-gov.net/ 

Home - MM - MO - MoD - rks-gov.net

Home - MM - MO - MoD. Latest news. 24 August 2021 Minister Mehaj participates in the renowned Defense Industry Fair, IDEF-21, in Istanbul. 24 August 2021 Deputy Minister Syla hosted in a farewell meeting the German Defense Attaché, Lieutenant...

https://mod.rks-gov.net/?page=2,1 

MTI - regjistriteknik.rks-gov.net

The register of technical regulations contains information as follows: valid technical regulations (VTR), draft technical regulations (DTR), designated and authorized conformity assessment bodies DCABs/ACABs, authorized bodies for verification of ...

https://regjistriteknik.rks-gov.net/... 

Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë

AUV trajnon stafin për menaxhimin e grumbullimit dhe kategorizimin e nënprodukteve shtazore. Me mbështetjen e Qeverisë së Luksemburgut dhe Zyrës për Integrime Evropiane - ZKM, është mbajtur trajnimi onl...

https://auvk.rks-gov.net/ 

rks-gov.net - Dogana e Kosovës

Sektori i informimit +383 38 500 095 0 800 500 95 SMS: 500 95. Zyra për media. Adriatik Stavilevci +383 38 541 031. Qendra operacionale +383 (0)38 504 504 Ext: 1616

https://dogana.rks-gov.net/ 

rks-gov.net - Ballina - KJP

Kohët e fundit, Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale (MPMS) ka ndërmarrë shumë reforma në Shërbimet Publike të Punësimit (SHPP) në Kosovë, të orientuar në nevojat e klient&#...

https://aprk.rks-gov.net/ 

Search - rks-gov.net

Prishtinë, 21/09/2021. Prishtinë/Hajvali , August 31,2021 Investigators of the Police Inspectorate of Kosovo (PIK) have arrested yesterday evening a police officer (of the South police station in Pristina) on suspicion that he has commit...

https://ipk.rks-gov.net/?lang=en 

Statistics - akreditimi.rks-gov.net

Oct 07, 2021  · Kosovo Accreditation Agency (KAA) The Kosovo Accreditation Agency (KAA), was established in March 2008 by the Ministry of Education, Science and Technology (MEST) in accordance with the Law on Higher Education (2003/...

https://akreditimi.rks-gov.net/en/ab... 

MPMS – Ministria e Punes dhe Mireqenies Sociale

Njoftimi i ministrit të MFPT-së, Hekuran Murati, lidhur me Vendimin e djeshëm të Qeverisë për shtesat e pensioneve bazike dhe asistencës sociale. 22/04/2021. Prishtinë, më 22 prill 2021 Ministri i Finan...

https://mpms.rks-gov.net/ 

Konkurse - rks-gov.net

00 Konkursi për Drejtor të Doganës final 30.07.2020 03/08/2020. Njoftimi për anulimin e konkursit për Drejtor të Përgjithshëm të Doganës së Kosovës 17/06/2020. NJOFTIM PËR KANDIDATIN...

https://mf.rks-gov.net/page.aspx?id=... 

MASH - rks-gov.net

MASH. Të dashur nxënës, prindër dhe mësimdhënës, Ky është kanali zyrtar i Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës (MASH), në të cilin ofrohen materiale mësimore për më...

https://emesimi.rks-gov.net/shq/ 

Gjilan – Republika e Kosoves

Misioni & Vizioni. Qeverisja e mirë nënkupton shërbim ndaj qytetarëve. Komuna e Gjilanit është e përkushtuar që këtë shërbim ta kryej në mënyrën më të mirë t&...

https://kk.rks-gov.net/gjilan/ 

General Secretary - MM - MO - MoD - rks-gov.net

Phone: 038 200 13 501 Email address: [email protected] Born on August 4, 1982, in Prizren. Primary, secondary school, basic music school for piano and gymnasium she completed in Prizren. Went on with legal studies, and due to the great r...

https://mod.rks-gov.net/?page=2,741 

Geoportal.rks-gov.net - Advanced Site Stats

Geoportal.rks-gov.net Go URL . Address Register web services - KGP - rks-gov.net. The Open Geospatial Consortium (OGC) is an international organization that produces open standards for geospatial services, content, processing, and sharing. Address...

https://advancedsitestats.com/geopor... 

Komuna Klinë – Republika e Kosovës

Klina, hapësira jonë e përbashkët për kulturë, ekonomi, bujqësi e bashkëjetesë qytetare. Synim i veprimtarisë efikase është shtimi i besimit të njerëzve tek institucioni dhe tek...

https://kk.rks-gov.net/kline/ 

Top